Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, első csók?
Figyelt kérdés
Jöhetnek privátba is a sztorik ha nem szeretnétek kifejteni itt.2018. jan. 20. 16:41
11/17 anonim válasza:
egy buliban, de én nem voltam berúgva:D és a fiú se
12/17 anonim válasza:
Még mindig nem történt meg.. 20/L :)
13/17 anonim válasza:
9.vége felé volt egy "Nyárköszöntő" sulibuli. És én nagyon osszevesztem a barátnőmmel mert "jót akart" és egy srácot beszervezett nekem aki "jofej meg helyes,lehet h fura de neked nem a rosszfiúk jönnek be?"-ez volt az indok h miért kéne vele lennem kb egész este, de én már ismertem azt a fiút és nagyon ilyesztő volt... ivott, cigizett és elég erőszakos tudott lenni... Szóval ő odajött hozzám amikor a folyosón voltam, hogy azt hallotta hogy magányos vagyok és ha van kedvem akkor "játszadozhatnánk". Én erre mondtam neki hogy jo nekem így alone-ba és még egész kedvesen próbáltam erre közelebb hajolt és meg akart csókolni de nem hagytam és odajött egy másik srác a suliból(hívjuk Robinak) hogy leálitsa de nem nagyon jutottak düllőre és akkor jött arra egy felügyelőtanár aki rájuk szólt és akkor leáltak. Aztán és bementem a tesiterembe (tipic bulihelyszín
14/17 anonim válasza:
És ott megtaláltam a barátnőmet és számonkértem erre osszevesztunk. Kimentem az udvarra es ott egyedul ucsorogtem a foldon. Robi meg egyszercsak kijott a sulibol es odajott hozzam es odaadta a pulcsiját, meg beszélgettünk és mondta hogy gólyatábor óta odavan értem es hogy nagyon bir es aztan meg huzta az agyam de végul megcsokolt eleg hosszan es nagyon gyengeden. Es azota is eggyutt vagyunk😍
Elozo voltam csak szenvedek a billentyukkel...😂
15/17 anonim válasza:
#14: Mindig ilyen könnyen adod magad?
16/17 anonim válasza:
Nem adtam könnyen magam. Birtam azt a srácot... és így hogy elmondta hogy ő is engem, meg nagyon sokat beszélgettünk... ja es majdnem egy éve ismertem... ne hidjétek hogy egy vilagi nagy hülye vagyok és 3 szotól beájulok meg szerelembe esek
😅😅😅
14es voltam, meg 13as is😂
17/17 anonim válasza:
#16: Nem hidszük,hogy világi nagy hülye vagy, a hejjesírásod is arról árulkodik,hogy te egy igazi géniusz vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!