Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy a korkülönbség?
Szóval az van ,hogy a suliban van egy fiú aki 8-os.Én 6-os vagyok.Ő 15 éves,én pedig 12.Sokat beszélgetünk.Egyik nap én,ő és még egy lány meg fiú (tehát 4-en)elmentünk egy játszótérre(xd)és fvm-tünk(felesz vagy mersz).Többször is megöleltem őt,sőt meg is csókolt és utána hazafele kézen fogva mentünk.
A kérdésem,hogy szerintetek nagyon nagy a korkülönbség?Én nagyon kedvelem őt és már többször is megkérdezte,hogy nem akarok járni-e vele.Őszinte véleményt írjatok,és előre is köszi<3
Kapom itt majd a negatívat, de ő már 15 éves, belelépett abba a korba, hogy szexuálisan is elkezdik érdekelni a dolgok.
Te még csak 12 éves vagy. Szerintem ez jelenleg sok. DE ha tényleg nem csináltok hülyeséget, majd csak sok, sok idő elteltével, (de akkor sem hülyeséget!), és szeretitek tényleg egymást, akkor miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!