Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány hogyan kezdeményezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány hogyan kezdeményezhet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje fűzögetek egy srácot, de nem igazán kapcsol, hogyan kéne viselkedjek, hogy rájöjjön, hogy teljesen odáig vagyok érte?

2018. jan. 18. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a viselkedés akkor sem nőies.

Idáig is gondolom tapadtal,mint egy pioca, vagy nem tudom,mit értesz fűzés alatt...

Az a lány,akiben van tartás,nem fog udvarolni. Egyébként is mekkora puhapötsnek kell ahhoz lenni,hogy ennyire ne tudja átvenni az irányítást? Most itt a srácra gondoltam.

2018. jan. 19. 19:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor majd sort kerítek rá valamikor, ha éppen alkalmasnak látom rá az időt.:)
2018. jan. 19. 19:12
 13/16 A kérdező kommentje:

#11, nem tapadtam rá, nem írogattam neki, csak kedves voltam, adtam neki kajából, segítettem neki a házikban/doga előtt készülésben, meg ő is nekem, mosolyogtam rá, bókoltam neki, és amióta belezúgtam 5-6 hónapja, azóta egyszer öleltem meg.

Szóval nem hinném, hogy ez olyan sok lenne.

Ami meg a srácot illeti, lehet ezen a téren vannak vele kisebb nagyobb gondok, de ő a legkedvesebb, legudvariasabb, legokosabb, legédesebb mosolyú srác a világon, ami bőven kárpótolna azért, amiért bátortalan ilyen szempontból.

2018. jan. 19. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:

#13: Ez messze nem minősül fűzögetesnek,de hogy érezned magad nőnek mellette,hogy tudnál rá felnézni rá,mint hím,ha mindent te teszel?

A leírásod alapján ő a kettőtök közötti kapcsolatba kb semmit nem tett bele,azon kívül,hogy igényelte a segítséged.

Közeledett ő bárhogy is?

Vagy hogy kepzelted ezt az egészet? Oda mész, félre hivod és bevallod neki,hogy bejön, ő meg kegyesen rá bólint,hogy te is neki? Miközben egy férfias lépést nem tett. De hidd el,isten császárnak érezné magát,hogy a semmire begyűjtött egy csajt.

2018. jan. 19. 19:30
 15/16 anonim ***** válasza:
#14, ettől függetlenül másban lehet ő a kezdeményező, mondjuk a csókban, vagy a sexben. Senki nem írta, hogy mindent csináljon meg a lány helyette, az viszont teljesen jogos, ha a lány kezdeményez annál, aki neki tetszik. A PÁRkapcsolat 2 emberről szól úgy tudom, az úgy sehol nem működik, hogy csak az egyik fél strapálja magát.
2018. jan. 19. 19:34
 16/16 A kérdező kommentje:

Ő is viszonyozta a kedvességet, előre enged, ad a kajájából, voltunk többször sétálni(nem kettesben), és akkor érdeklődött irántam, viszonylag sokat kérdezett felőlem, van, hogy néz engem meg szokott ő is mosolyogni rám.

Ha a haverjai csesztetnek/elbäszok valamit, nem nevet ki, pedig alapból szinte mindenen röhög.

2018. jan. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!