Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogyan kezdeményezhet?
Szerintem ez a viselkedés akkor sem nőies.
Idáig is gondolom tapadtal,mint egy pioca, vagy nem tudom,mit értesz fűzés alatt...
Az a lány,akiben van tartás,nem fog udvarolni. Egyébként is mekkora puhapötsnek kell ahhoz lenni,hogy ennyire ne tudja átvenni az irányítást? Most itt a srácra gondoltam.
#11, nem tapadtam rá, nem írogattam neki, csak kedves voltam, adtam neki kajából, segítettem neki a házikban/doga előtt készülésben, meg ő is nekem, mosolyogtam rá, bókoltam neki, és amióta belezúgtam 5-6 hónapja, azóta egyszer öleltem meg.
Szóval nem hinném, hogy ez olyan sok lenne.
Ami meg a srácot illeti, lehet ezen a téren vannak vele kisebb nagyobb gondok, de ő a legkedvesebb, legudvariasabb, legokosabb, legédesebb mosolyú srác a világon, ami bőven kárpótolna azért, amiért bátortalan ilyen szempontból.
#13: Ez messze nem minősül fűzögetesnek,de hogy érezned magad nőnek mellette,hogy tudnál rá felnézni rá,mint hím,ha mindent te teszel?
A leírásod alapján ő a kettőtök közötti kapcsolatba kb semmit nem tett bele,azon kívül,hogy igényelte a segítséged.
Közeledett ő bárhogy is?
Vagy hogy kepzelted ezt az egészet? Oda mész, félre hivod és bevallod neki,hogy bejön, ő meg kegyesen rá bólint,hogy te is neki? Miközben egy férfias lépést nem tett. De hidd el,isten császárnak érezné magát,hogy a semmire begyűjtött egy csajt.
Ő is viszonyozta a kedvességet, előre enged, ad a kajájából, voltunk többször sétálni(nem kettesben), és akkor érdeklődött irántam, viszonylag sokat kérdezett felőlem, van, hogy néz engem meg szokott ő is mosolyogni rám.
Ha a haverjai csesztetnek/elbäszok valamit, nem nevet ki, pedig alapból szinte mindenen röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!