Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már a barátom? Nemtudom. 16l a barátom 18f
Az ugye megvan [nyilván nincs], hogy az, hogy hisztis p*csa módjára kérdezgeted, hogy "szeretsz-e még egyáltalán?" az nem minősül bárminek a "megmondásának" főleg nem a megbeszélésének?
Ennyire ne legyél tinilány.. a szeretet nem azon múlik, hogy mondogatja e orrba-szájba..
Talán beszélj vele és kiderül.
Nem mellékesen nem addig kell vele maradni amíg ő szeret hanem amíg vele akarsz maradni.. irreleváns, hogy szeret-e abban az esetben ha neked eleged van abból, hogy nem tudtok neked elég időt együtt tölteni.
25F
Vannak időszakok, mikor egy férfinak lehet nincs szüksége senki másra csak magára, kicsit egyedül szeretne lenni. Ne fojtsd meg azzal, hogy folyton kérdezgeted, hogy szeretsz, nem szeretsz, utálsz? A végén lehet már tényleg úgy fogja gondolni emiatt.
Ha együtt vagytok minden rendben van? Azt nézd, ne a facebookon vagy mit tudom én hol történt beszélgetéseket.
Ha élőben minden jó, jól érzitek magatok a másikkal, boldogok vagytok, akkor semmi gáz! :)
De egyet jegyezz meg, amit egy számban találhatsz. Hallgasd meg a Engedd, hogy szabad legyek című számukat a Margaret Island-nek, ha eddig nem hallottad. Nos, ez szolgálhat pár tanáccsal számodra. :)
"Igazából minden kapcsolatban a párok nyalják egymásokat. "
Na , ma is tanultam valami újat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!