Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha nem mindig érzem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem mindig érzem a szerelem érzést?

Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 éve járok, és néha érzem ezt a bizsergető melegséget, néha meg nem igazán. Ez baj? Mert volt olyan ember, aki iránt évekig éreztem, bár azzal nem jártam, plátói volt. Van, hogy néha így ez az érzés nincs jelen? Általában a találkozásunk elején érzem vagy valami érdekes programkor, de utána lecsillapodik. Ha szeretem, nem kellene ezt mindig éreznem?

2018. jan. 17. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindig érezned. Mindig érezned a Szeretetet kell.

A Szerelem biológiai dolog. Szaporodás, szex miatt van és hormonok okozzák.

Ha van esély szexre, érintkezésre, vagy közel van, akkor felerősödik.

Vagy ha rá gondolsz sokat, vagy a képét nézed akkor is erős, mert azt hiszi a szervezeted hogy ott van veled.

ennyi

2018. jan. 17. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van, de ha a bizsergető érzés nélkül is mindig érzed a szeretetet, amit az előttem szóló is említett, akkor nincs baj.
2018. jan. 18. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz ómenként szeretném leírni, de velem is ez volt fél éve. Hol éreztem, hol nem. Volt mikor a szerelem meleg ölelésében járkáltam, bizseregtem, ha rágondoltam, utána pedig még csak mosolyogni sem mosolyogtam, ha rágondoltam, vagy épp VELE VOLTAM.

Szerettem nagyon barátnőmet én is 1,5 után is, most is, de nem úgy már. Észrevettem, hogy tudattalanul is kötekszek vele, piszkálom, már más lányokat nézek és hogy ők néznek e engem. Mikor észrevettem nagyon kétségbe estem, hogy mi a baj. Utána lehiggadtam szerintem a legjobb döntést. Szakítottam. Szerettem, de egyre többet veszekedtünk, miattam, már szexet sem élveztem úgy vele. Jobbat érdemelt már ennél.

Szabadon engedtem, azóta neki barátja van nem régóta, örülök neki, hogy megint látom a szemében a határtalan boldogságot. Nekem nincs senkim azóta sem. :)

Nem azt mondom, hogy ez szabályszerű, lehet csak nálam volt ez így, csak gondoltam elmesélem az én történetem, hogy nekem ebből a hullámzó érzésből mi lett a vége.

2018. jan. 18. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Hopsz, picit elírkáltam. Javítás: 1,5 év után is*

legjobb döntést hoztam*

2018. jan. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!