Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így?
Évekig emberi kapcsolatokból éltem és ez elég tipikus eset. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem 16-nál nem lehetsz több, ezért érhető, hogy elkövettél 1-2 hibát. Adott az első beszélgetés anyukáddal, aminek ez volt a lényege:
Anya, van egy srác, aki járna velem,
megengeded? Anyukád persze, hogy örült, de inkább annak, hogy engedélyt kértél tőle.
A 2.beszélgetés anyukád szemszögéből ez volt: Anya, járok egy sráccal, mit szólsz hozzá? Erre minden kis tini anyukája min. furán nézne. Szerintem a pasid valamivel érettebb nálad és ezért fura neki, hogy mindent elmesélsz anyukának, ami egy szinten nagyon szép, de néha túl sok és egy pasinak ijesztő lehet, aki járni akár veled. Ezért kezdett távolságot tartani a srác. Egy pasi,ha komoly vagy esetleg csak sex kapcsolatot akár a lánnyal úgymond nőnek tekinti, nem kislánynak, aki mindennel az anyukájához rohan. Szerintem ha továbbrá is mindent elmondasz anyukádnak, ezt ne meseld el a fiúnak, főleg anyukád válaszát ne mondd el neki, vagy -ami talán meg jobb-
várj még 1-2 évet a pasizással.
Évekig emberi kapcsolatokból éltem és ez elég tipikus eset. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem 16-nál nem lehetsz több, ezért érhető, hogy elkövettél 1-2 hibát. Adott az első beszélgetés anyukáddal, aminek ez volt a lényege:
Anya, van egy srác, aki járna velem,
megengeded? Anyukád persze, hogy örült, de inkább annak, hogy engedélyt kértél tőle.
A 2.beszélgetés anyukád szemszögéből ez volt: Anya, járok egy sráccal, mit szólsz hozzá? Erre minden kis tini anyukája min. furán nézne. Szerintem a pasid valamivel érettebb nálad és ezért fura neki, hogy mindent elmesélsz anyukának, ami egy szinten nagyon szép, de néha túl sok és egy pasinak ijesztő lehet, aki járni akar veled. Ezért kezdett távolságot tartani a srác. Egy pasi,ha komoly vagy esetleg csak sex kapcsolatot akár a lánnyal úgymond nőnek tekinti, nem kislánynak, aki mindennel az anyukájához rohan. Szerintem ha továbbrá is mindent elmondasz anyukádnak, ezt ne meseld el a fiúnak, főleg anyukád válaszát ne mondd el neki, vagy -ami talán meg jobb-
várj még 1-2 évet a pasizással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!