Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valakinek tippje, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tippje, hogy mit kezdhetnék most?

Figyelt kérdés

Szóval igazából van egy srác aki mostanában nem megy ki a fejemből és már kiderítettem róla egy-két dolgot. Rettenetesen szimpatikus minden tulajdonsága. Viszont valamilyen szinten ez a dolog csak ''plátói'' maradhat mert nagy a korkülönbség köztünk (4 év :/) így szinte kizárt hogy valaha is felfigyeljen rám. Idén fejezi be a sulit és valószínű hogy elmegy egy nagyobb városba esetleg külföldre és így konkrétan sürget az idő hogy valahogyan ''közeledjek'' hozzá. Előre leszögezem hogy nem vagyok jó beszélgetés kezdeményezésében és ez amúgy sem az én dolgom lenne (tudjátok az az illem hogy először a fiú szólítja meg a lányt és stb stb) de ha egyszer tudom hogy ő egy olyan típus hogy sose lenne mersze akkor meg merjem egyátalán szólítani vagy hagyjam az egészet? Nem egy suliba járunk csak egy busszal jövünk haza bizonyos napokon tehát ez is egy kis bökkenő az ismerkedés terén.

A fent leírtak közül még is csak a korkülönbség aggaszt meg az hogyha ''túl gyerekesnek'' hisz. Igazából ő se néz ki 18-nak de valahogy oda saccoltam be az életkorát. Anyáék meg a barátaim is bíztatnak de azért látom rajtuk hogy ők se gondolják komolyan hogy ebből valaha is lehet valami.

(Tegyük hozzá hogy soha életemben nem zúgtam még bele ennyire egy fiúba se)

Tudom kismillió hasonló kérdés van itt de örülnék ha valaki adna egy két tippet hogy most mit kezdjek... :/

2018. jan. 15. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :D
2018. jan. 15. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 14 de hamarosan 15 ő meg kb. 18
2018. jan. 15. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelöld be facebookon. Ülj hozzá közel esetleg mellé a buszon hátha észrevesz. Ráirhatsz facebookon abból semmi baj nem lehet.
2018. jan. 15. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
A buszon szerintem melléülök ez jó ötlet [de facebookon nem tudok ráírni mert azt nem használja sajnos :(] köszi
2018. jan. 15. 19:07
 5/6 anonim válasza:
100%
Ugyanez volt velem! Én 14, ő 18. Láthatóan oda voltunk egymásért, de még csak szóba sem álltunk egymással. Sokszor összefutunk, mivel közel lakunk egymáshoz és ahogy rám néz a szívem szakad meg. Nagyon szerettem, mindig egymás közelében voltunk. Semmi sem történt köztünk. Ha olyan lettem volna 14 évesen, mint most akkor...De boldog házasságban élek és a férjem a mindenem! Csak sajnálom azt a 2.5 évet amit végig sírtam miatta. Legyél bator!!! Az égvilágon semmit sem veszítesz, ha szóba állsz vele!
2018. jan. 16. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos túl fiatal voltál hozzá! :)
2018. jan. 16. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!