Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Találkozás előtt ez nagy baj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás előtt ez nagy baj lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik és a belső tulajdonsága miatt tudom hogy nekem ő kell, megfogott.

Viszont tudom hogy előbb találkoznom kéne vele, de nem is azt mondom hogy most szeretnék vele járni, csak már nagyon elszeretném mondani, hogy tetszik nekem és szeretném tudni hogy neki tetszem-e vagy sem.Viszont elsietni nem szeretném a dolgokat.Viszonylag régóta beszélünk és elég sokat, de úgy érzem nem tudnám kivárni a találkozót.

Viszont biztos vagyok az érzéseimben.

Szerintetek nagy baj lenne ha közölném vele hogy tetszik nekem és persze még nem most rögtön,belekezdeni egy kapcsolatba de legalább megtudhatnánk ki hogyan érez egymás iránt és ha úgy van akkor alakulhatnámak a dolgok.

Szerintetek közölhetem vele?

2018. jan. 14. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
ha tudod, hogy o megerti ezt, akkor mondd el neki nyugodtan. biztos megtudjatok beszelni, szerintem
2018. jan. 14. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Már beszéltetek meg találkozót, vagy csak szeretnél vele?

Szerintem simán kérdezd meg, hogy mi a véleménye rólad, és utána elmondod, te is mit gondolsz róla.

2018. jan. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!