Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavar a barátom exe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar a barátom exe?

Figyelt kérdés
Még nagyon a kapcsolat elején, mikor törvényesen nem jártunk, azt mondta, az exére hasonlítok. Elmesélte a szakításukat, látszott, hogy még mindig zavarta. De nem beszéltünk róla olyan sokat. Mégis baromi féltékeny vagyok. A lány nem szebb nálam, szép és nem magamat sztárolom ezzel, nem mondom, hogy csúnya, mert nem, de nem lennék rá féltékeny,ha nem lenne hozzá vagy lett volna hozzá köze a barátomnak. Ők már több,mint két éve nincsenek együtt, mindkettejüknek van valakije és nem beszélgetnek. Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de ez valamiért annyira gyengepontom. Mintha a másik lányé lenne igazából a fiú és lenne valamilyen 'joga' hozzá, mert az övé volt előbb. De ez hülyeség, nem tudom,miért, de ez van a fejemben holott tudom,hogy hülyeség....

2018. jan. 14. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban nem “illik” az exet emlegetni. Azt az érzést kelti a másikban, hogy meg nem felejtette el teljesen az exet, igy ez nem túl jo. Szerintem jogosan zavar, engem is zavarna. Bár egy ilyen belefér. De ha többször is beszél róla, ha többször mondjam hogy hasonlítasz ra, akkor mar lehet valami baj...
2018. jan. 14. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Az exére hasonlítasz -> akivel már nincs együtt -> akkor veled is szakítani fog
2018. jan. 14. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer emlitette csak a csajt es nyilvan szakitunk majd..:)
2018. jan. 14. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is azt mondta egy lány, hogy hasonlítok az exére. Először elütöttem azzal a poénnal a dolgot, hogy: Na, Brad Pitt-el jártál?! Vagy mi van? :) De amikor elkezdett szinte mindenben az exéhez hasonlítgatni engem, szakítottam vele. Régi szabály, hogy exekről nem nagyon szabad mesélni egy kapcsolatban, mert elronthat mindent. Azt tanácsolom, hogy vagy te is kezdj el mesélni neki vagy mondd meg, hogy ez zavar téged. Ha nem változik a helyzet, akkor muszáj szakítanod vele, mert kikeszülsz.
2018. jan. 17. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!