Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan isnerkedjek mef egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan isnerkedjek mef egy lánnyal akit csak egyszer láttam még?

Figyelt kérdés
Egyszer láttam a buszmegállóba kísérte fel az egyik barátnőjét aki egy helyen lakik velem. Az ő iskolája a város másik végén van. Megtetszet a lány és bejeloltem, vissza is jelölt nem sokkal. Gondolkodtam rajta hogy rairok. Nem Facebookon akarok csajozni egyáltalán de most más lehetőséget nem nagyon látok. De aztán nem tudom mit írjak neki mert benne van hogy nem válaszol hiszen nem is ismer. Meg nem valami sablon szöveg kellene. Pl. Szia, személyes nem ismerjük egymást, szoktalak látni és nagyon szimpatikusnak tűnsz. Gondoltam de valaki szerint ez túl nyomorék de nem tudom. De szia mizu ilyennek nincs értelme szerintem mert nem ismer.
2018. jan. 13. 11:25
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj meg vele egy találkozót, vagy barátkozz össze az osztalytarsaival, tudj meg minnel tobbet rola
2018. jan. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!