Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes lettem egy idegenbe?

Figyelt kérdés

Nemrég találtam meg. Van Youtube csatornája és egyéb platformokon is jelen van, ezért eléggé sok mindent tudok róla. Nagyon tetszik mind a külseje, mind a személyisége. Tudom hogy nincs barátnője, és van egy olyan gyanúm hogy szeretne.

Sajnos nagyon messze lakunk egymástól.

Valamelyik nap írtam neki egy rajongói levelet, amire válaszolt és amit később meg is említett a videójában. Szerinte aranyos és motiváló levél volt.

Egyébként elég konkrétan azt is megírtam neki hogy tetszik nekem, de az ilyen személyes dolgokra nem igazán válaszolt, és talán ezt a vonzalmat is úgy fogja fel, hogy egyszerűen csak a Yt miatt írom, mert a rajongója vagyok.

Meg akarom ismerni, de nem akarom elcseszni a dolgot (ha ez még nem történt meg).

Ti is átéltetek már hasonlót? Hogyan oldottátok meg? Vagy elengedtétek a dolgot?

15/l (ő pedig 15/f)

2018. jan. 13. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire híres.

Ha ismert, akkor több ilyen üzenetet is kap. Ha annyira nem, akkor lehet, hogy még lesz belőle valami. (Bár akkor is lehet esélyed, ha híresebb)

Szerintem írj rá és mondjuk kérdezd meg, hogy mi erről a véleménye. Vagy, hogy van-e kedve megismerni. Akár leírhatod, hogy mit gondolsz róla. Próbálkozz!

Leírnád nekem privátba, hogy ki ő?

2018. jan. 13. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekel, hogy ki az! Szerintem is írj rá, és ha nem lesz semmi, akkor nem lesz semmi, nem veszíthetsz vele. Mindenképp próbáld meg, esélyeg írd bele, hogy te írtad, azt a levelet:)
2018. jan. 13. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ismeritek, na mindegy, írók privátba
2018. jan. 13. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is írd le lécci, ki ő😊
2018. jan. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!