Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 évig jártam, elmentem a suliból és szakítottunk. Én még mindig szerelmes vagyok belé pedig már 1/2év eltelt. Mit tegyek?
A szüleink nem tudták h járunk úgy hogy az egész titokban ment. Viszont a szülinapjai ott alvósak voltak és ott végig együtt voltunk. Volt amikor több család elment együtt nyaralni és ő is meg én is ott voltam és a barátnőm kizárt a szobánkból mert csak neki volt kulcsa és én meg mentem át a barátomhoz és a haverjához h együtt nézzünk filmet. Viszont én oda ültem a kanapéra és (senki nem tudta h járunk csak a barátnőm meg mi ketten, szóval a haverja nem) ő aludjatott volna az ágyon a haverja mellett de nem mert ő oda ült mellém a kanapéra és átölelt és megosztotta velem a takaróját mert látta h vacogok és ott fogta a kezemet meg simogatta a combomat(nagyon jó érzés volt h balaki törődik velem) na mind1. MOST JÖN EGY MÁSIK SZORY AMI A LÉNYEGRE TÉR!!! Balatonon ugyanazok a családok az ő nyaralójukban voltak(barátomékban)mert áthívtak mindenkit (de csak mi aludtunk ott a mi családunk) és már voltam a barátommal közös táborban meg minden ,DE másfél év alatt nem csattant el az elsö csók... És akkor annyira aranyos volt mert ketten voltunk a szobályában , ott ültem az ölében amikor mondtam neki h nagyon fáradt vagyok inkabb leülök melléd és hátradőlök, erre amikor hátra dőltem annyira cuki volt és mondta h kapok valamit és megcsókolt de az csak egy szájrapuszi volt, de utána este azzal köszönt el meg még vagy százszor odabújtam hozzá , simogatta a derekamat meg még 10000-szer megcsókolt 😍 NA MIND1. JÖN A LÉNYEG:most volt tegnap a szülinapom és még annyit sem írt hogy boldog szülinapot. Múltkor írtam neki és csak megnézte de nem írt vissza...nem értem miért. Annyira szeretem még mindig h nem akarom elengedni. Viszont nem sokára elköltöznek Balatonra . Mit tegyek? Találkozhak vele valamelyik plázában és üljünk be enni egy Vapiánóba vagy mi? VISZONT CSAK TITOKBAN LEHET!Mondjuk a szüleimnek simán behazudom h a barátnőmmel megyek el shoppingolni. SÜRGŐS.
14lány
Hát szerintem simán mond, hogy beszélni szeretnél vele, találkozzatok, és mond el amit érzel. Szerintem ez a legmegfelelőbb megoldás.
15/F
Köszönöm a válaszolónak de gáz h két év alatt még nem volt nyelves?
A fiú is 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!