Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,aki testre nem csúnya,de arcra eléggé az,mások szerint is. Személyisége elég normális,kedves meg minden.Nekem valahogy mégis tetszik,és nem értem.Ha kezdeményeznék nála mások hülyének tartanának,de még azt se tudom komolyan tetszik -e.😵

2018. jan. 5. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerd meg kérdező, a "mások" pedig elmehetnek a...-ba. Ne érdekeljen mit mondanak mások, ha leszól valaki, az nem a barátod, szóval sok sikert, próbálkozz nála. 16/F Írj privátot ha kell valami.
2018. jan. 5. 15:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom nem-e szexuális vonzalom csak vagy pedig komolyan tetszik.:/
2018. jan. 5. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:

De miben csúnya ?

Hány évesek vagytok ?

2018. jan. 5. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Arcban,16 és 15
2018. jan. 5. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
És ne kérdezzétek,fullra nem értem magamat :D
2018. jan. 5. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
szóval csak meg akarnád kurrjantani oszt annyi mi ejnye xd
2018. jan. 6. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Az semmi kép se akarnám
2018. jan. 6. 10:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt*
2018. jan. 6. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!