Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ihatok vele szilveszterkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ihatok vele szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Páran elmegyünk a Vörösmarty térre, tudok venni valamit? mármint úgy értem forralt bort, nyilván nem paleszt..😂 jó, értem én,hogy alkohol az is,de még se olyan..értitek. szval, tudok venni?

másik meg, ha beülünk a téren valahova, csak van valami nyitva, akkor hogy működik ez az egész..pl. egy kávézóban. Ilyenkor, szilveszterkor...vagy mit tudom én mi van ilyenkor nyitva.😂 Leülünk, választunk és kijönnek vagy nekem kell odamenni és elmondani mit kérek. Nem sokszor voltam ilyen helyeken ilyenkor ezért kérdezem..nem vagyok vidéki surmó, de ezt most nem tudom.:(

15 évesek vagyunk

2017. dec. 31. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Te tetted fel a mit engedjek meg magamnak kérdést is?
2017. dec. 31. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Mivan?

Nem bírtam felfogni a kérdést.

2017. dec. 31. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem. Miért? De azért a kérdésre is válaszolhatnál. 4 haverokkal megyünk,ha ez ennyire érdekel. (Fiúk)
2017. dec. 31. 14:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, összevissza kapkodok. A kérdésem az, hogy tudok e venni forralt bort, vagy nem adnak ki nekem? Másrészt, meg hogy ha beülünk valahova a haverokkal, nyilván nem kocsmába, akkor mi a teendő..?? nem vagyok ebben rutinos, hiába vagyok pesti.
2017. dec. 31. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Telax, csak egy kérdés volt.

Hely válogatja, hogy te mész piát kérni, vagy a felszolgáló megy ki(ha van)

De szerintem 15 évesen nem biztos, hogy ki fognak szolgálni alkohollal...

2017. dec. 31. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is esélyes, hogy nem szolgálnak ki. Ha meg mégis, látni fogjátok, hogy mások a pulthoz mennek, vagy kijön a pincér. Sok helyen ki is van írva az asztaloknál, ha a pultnál kell kérni. Szóval erre nincs általános szabály, a felnőttek is, ha új helyre mennek, először körbenéznek, hogy mi a szokás.
2017. dec. 31. 14:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, ilyeneket szerettem volna!! Amikor voltam sosem én kértem, és hát igen, mindig más volt mindenhol... (Annál az egy kettő alkalomnál..😂) Szval nem nagyon tudtam, most mi is a helyzet..de köszi szépen. 😊
2017. dec. 31. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó szórakozást ;)
2017. dec. 31. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Boldog új évet! 😃😃
2017. dec. 31. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindannyian ! Nektek is😆
2017. dec. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!