Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, mit tegyek?
Nagyon szoros köztünk a barátság, félek, ha elmondom neki, mit érzek és nem viszonozza, megromlik a kapcsolatunk. Nem akarom a barátságunkat elrontani. De... Ha mégis én is tetszem neki...
Nem tudom, elmondjam-e neki. Szerintetek?
Ha elmondod, és visszautasít, tudsz majd hozzá úgy viszonyulni, mint eddig? / Ha úgy adódik meg tudsz sértődés nélkül szabadulni ettől az érzéstől?
Ha igen, akkor mond el neki, de úgy, hogy a kapcsolatotok féltve ne érezze magát rákényszerítve, hogy "próbáljátok meg". Ha nem, akkor még addig győzd le az érzést, amíg még könnyebb dolgod van, mert még nincs kimondva.
Igazából ő nekem mindig is olyan barátom volt, akire nem tudtam haragudni. Szerintem majd még a szünet folyamán elhívom valahova és ott mondom el neki.
Köszönöm a válszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!