Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú sárga szívet küld...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sárga szívet küld az mit jelent?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 09:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én lila szívet szoktam küldeni a pasimnak. De annyi a jelentősége hogy nekem a második kedvenc színem a lila, ezért küldök lila szívet neki xd ha lenne fekete szív azt küldenék mert értelemszerűen az a főbb kedvenc színem xD. De független a szív színétől ugyan úgy szeretem a srácot xdd Szóval valszeg itt is az lehet h a srácodnak ez a színű szív tetszik mert esetleg ez a kedvenc színe. Ennyi az egész xD
2017. dec. 27. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent jelenthet kérdező, például azt, hogy vörös helyett sárgát küldött, de bővebben, azt, hogy amikor nincs veled, akkor kifejezi írásban, hogy kedvel téged, esetleg szeret. 16/F Írj privátot, ha kell valami segítség.
2017. dec. 27. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

- Ha a barátom szeretlek helyett azt mondja, hogy imád engem, akkor ugye mar nem szeret?

- Anya azt mondja, vegyek burgonyát a leveshez, de a recept krumplit ír, mit tegyek?

Na kb ennyit jelent a piros szívhez képest a sárga.

2017. dec. 27. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Akkor van para, ha vörös csillagot küld, mert akkor államosít téged is.
2017. dec. 27. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Bab!:) (ismerem a kérdezőt)

Ne aggódj, szeret,és ezt tudom abból ahogy rádnéz,nem kell hozzá semmi féle szív emoji..

Puszi,A

2017. dec. 27. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Hupszi,a semmiféle egybe van:D
2017. dec. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!