Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá? 15/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá? 15/F

Figyelt kérdés
Szóval járok konditerembe, és van egy lány aki nagyon tetszik, nagyjából egyidősek vagyunk. Ott személyesen nem akarok odamenni, mert mindig a személyi edzővel van, edzőtermen kívül meg nem szoktunk találkozni. Szerintetek hogyan lenne érdemes írni neki? Kérdezzem először a közös témáról, az edzésről, vagy egyből mondjam neki, hogy nagyon bejön?

2017. dec. 26. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne törj először a lényegre, előbb beszélgessetek aztán majd kialakul.
2017. dec. 26. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ 😉
2017. dec. 26. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Nah vegre valaki aki probal is magaval valamit kezdeni.nagyon helyes is h jarsz kondiba.sztem irj ra messengeren vagy valahol, vagy esetleg vard meg edzes utan es kicsit setaljatok egyutt es igen szerintem eloszor eleg jo ha az edzesrol beszelsz vele.
2017. dec. 29. 00:49
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 köszi a tippet! :)
2017. dec. 29. 06:33
 5/5 anonim válasza:
Szerintem írj neki h láttad az edzőterembe és kezdjetek el beszélgetni. Kérdezgesd hogy mit szeret,ha valami új dolog van rajta dícsérd meg stb... tudj meg róla dolgokat. Aztán hívd el valahova. Bocsi a késői válaszért. Sok sikert!
2018. febr. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!