Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha valaki utánoz engem? Miért utánoz valaki? (Lány vagyok)

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel egy osztályba járunk .Sokszor utántöltő már engem.Engem ez nagyon zavar,hogy utánoz,mivel én próbálok eredeti maradni és önmagam vagyok,ő pedig leutanozza a személyiségemet,a stílusomat és sok mindent.Pl.van egy sorozat amit én néztem és aztán ő is elkezdte nézni és neki is nagyon megtetszett.Abbol a sorozatból a kedvenc szereplőm az ő kedvenc szereplője is.En már mondtam neki,hogy szeretem a melegeket mert annyira aranyosak,ezután ő is ugyanezt mondta hogy ő is imadja azokat,holott amíg én nem mondtam ezt neki,azelőtt azt mondta hogy mennyire undorítóak meg ilyenek... Elkezdtem Mom jeans stílusu nadrágot hordani és ő is ezt tette....Hogyan állítsam le anélkül hogy bármit is mondanék neki?Mert amikor mondtam neki akkor mindent letagadott és még én voltam a hibás amiert "veszekedek"...

2017. dec. 25. 21:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Engem mar azon a szinten idegesit hogy egyszeruen amiket en szeretek meg amiket mar megszoktam evek ota azokat megvaltoztatom hogy ne legyen ugyanolyan es ez nagyon szomoru...pl abbahagytam a kezilabdat mert annira nem is szerettem erre o is abba hagyta vettem egy karorat o is vett 2 het mulva novesztem a kormom o is feketebe megyek altalaba es mindig farmer es ov erre o is... Egyszeruen nem birom mar minden ugyan az... Es legjobb baratom ezert nem akarom megbantani de mar tenyleg idegesit...hasonlit a kezirasa ahogy alakitja a betuket ugyanolyan stilusba kuld streakeket es ugyan abba a suliba akar jonni amibe en ami jo lenne mert legjobb baratnom de nagyon idegesit mar tenyleg ez az utanzas es unom
2020. okt. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!