Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretnék vele összejönni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele összejönni csak nem tudom hogy hogyan?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt és elég jóban lettünk. Egyszer megkérdezte hogy van e kedvem elmenni valahova de végül neki közbe jött valami így nem mentünk el. Viszont utána 3-4szer megpróbáltam elhívni viszont mindig nemet mondott de azt is hogy nagyon szívesen jött volna velem.

Nem rég óta viszont egy baráti társaságba járunk ahol úgy veszem észre hogy ott nagyon keresi a társaságomat és mindik közel akar hozzám lenni. Mikor facebookon beszélgetünk akkor meg csak akkor ír ha én írok neki először és akkor is csak 1-2 szavakat válaszol. És nem tudom hogy elhívjam e most szünetbe mert ha megint nemet mond akkor ha többen megyünk valahova akkor nem lesz jó a hangulat és lehet hogy kerülne engem és tönkre menne a kapcsolatunk.

16f 16l

2017. dec. 25. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el őt valahová ahol ketten lehettek aztán majd meglátod hogy alakul.
2017. dec. 25. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezaz ha elhívom akkor szerintem nemet mond mert már próbáltam párszor és nem jött össze. És kéne valamilyen "indok" amire biztos hogy igent mond.
2017. dec. 25. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne hívd sehová csak legyél spontán mert amit nem tud előre azt nem tudja elutasítani.A többi szerintem magától értetődő csak ne légy gyáva lássa rajtad ,hogy te vagy az "Alpa"...mimdent bele😉
2017. dec. 31. 09:00
 4/4 anonim válasza:
Szerintem hívd el! Ha nemet mond kérdezd meg tőle hogy miért nem vagy mikor tudnátok elmenni
2017. dec. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!