Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok is ennyire szenvedés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is ennyire szenvedés a szerelem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajajj, a múltkor is annyira szenvedtem szerelmeskedés közben hogy elindult az orrom vére.
2017. dec. 25. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Vicc nélkül: az első kapcsolatomban csak szenvedtem. Sokan mondták, hogy hagyjam a fenébe, de nem hallgattam rájuk. Csak rosszabb emlékek születtek.
2017. dec. 25. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az élet is az. Ki hogy nézi.
2017. dec. 25. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első szerelmem viszonzatlan volt és nem ezért szenvedtem, hanem azért mert nagyon durván beleestem a srácba és nem akartam szeretni mert tudtam hogy semmi esély nincs nála és ez gyötört hogy akaratlanul is szeretem... De igen nagyon nagyon szenvedtem ebben az időszakban
2017. dec. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!