Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Középsulis lettem, és ugye ez új osztállyal jár, és hááát igen... Megtetszett egy lány az osztályból, aki akkor még csak tetszett, de mára már belezúgtam, azthiszem (Folyton azt figyelem, hogy ő fentvan-e fbn és ha látom, hogy ír az osztálycsoportba elsőként megnézem, napok óta nemeszek, folyton rá gondolok stb)... Az a probléma, hogy kicsit gondok vannak a külőmmel és eléggé önbizalomhiányos vagyok. A külsőmről annyit, hogy szemüveges vagyok, és elég sovány. A szemüveg okozza legfőként az önbizalmam hiányát, bár anélkül szerintem cuki vagyok, de sajnos nem vehetem le, mert borzasztó gyenge a szemem. Ő pedig szép és sokszor hallom, hogy beszélnek pasikról, és nekem ez nagyon rosszul esik... Mindössze pár szót beszéltem vele egészen idáig. Most hogy ittvan a karácsony, arra gondoltam bevásárolok és kicsit adok magamra, és elkezdek beszélgetni/közeledni hozzá... Aztán bevallom neki mit érzek. Mit gondoltok erről? Vagy már elkéstem vele, mert ilyen csendesebbnek ismert meg?

2017. dec. 22. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szerelmet vallani, beszélgetni kell. A szemüveg semmiféle problémát nem jelent, nem szempont.
2017. dec. 22. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne mondjam el neki, hogy szeretem?
2017. dec. 22. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:

De

De ne úgy hogy áradozz neki erről, hanem lazán mond el neki, mint ha nem lenne olyan nagy szám

2017. dec. 22. 23:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam :D
2017. dec. 22. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne lőjj házi nyúlra.

Tapasztalatból mondom hogy osztálytársal járni a legrosszabb

2017. dec. 23. 09:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Na még átgondolom, amúgy szerintem semmi esélyem, de azért szeretném ha engem is nézne valamibe...
2017. dec. 23. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Te bárkire azt mondanád, hogy semmi esélyed nála. Ha meg se próbálod, akkor magadat zárod ki az esélyből.
2017. dec. 23. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából én nem vagyok ilyen visszagúzódó típus, úgyhogy be is bizonyítom, hogy én nem vagyok és megfogom próbálni:) csak most nagyon elgondolkoztat ez a "házinyúlra nem lövünk" kifejezés... Sokat olvastam erről itt az oldalon, és elég felemás válaszokat találtam. No de Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) és köszönöm az eddigi válaszokat! Szurkoljatok! :))
2017. dec. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!