Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy dilemmában vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy dilemmában vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szóval a történet röviden az, hogy majdnem 4 évet voltunk együtt a barátnőmmel. Ez idő alatt sokszor volt szünet de végül mindig visszatértünk egymáshoz. Mind a kettőnknek ez volt az első komoly kapcsolat. Viszont szépen szólva is egy f**z voltam majdnem végig. Nagyon nagyon sok dolgot megbocsájtott. Viszont nemrég szétmentünk, mivel túl későn láttam be, hogy változtatnom kéne a dolgokon. Nagyon sokáig magamnak sem láttam be , hogy mina fontos és mit akarok. Mostmár tudom, hogy vele leélni az életem és azt, hogy ne legyen más nő az életemben. Viszont mostmár ő azt mondja, hogy nem érzi azt amit eddig és nem akarja ezt az egészet már. Mondtam hogy változtatok és már rájöttem mi a fontos. De ugye már késő bánat. Már találkozni sem akar mert hogy csak rosszabb lesz. Meg hogy mindig szeretni fog, nem is tudna nem szeretni mégsem akar már semmit. Másik pasi nincs még a dologban, ezt tudom, de mondta hogy már többet gondol más emberekre mint rám és ha történik valami azt nem egyből nekem akarja leírni mint eddig.

A kérdés az, hogy tudok még bármit is tenni vagy már csak az egyedüllét vár? Nem akarok másik nőt az életemben, vele akarok lenni most is és később is...

2017. dec. 21. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted.
2017. dec. 21. 21:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy el. De tudok még tenni valamit, vagy végleg le kell mondjak róla? :(
2017. dec. 21. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt le kell nyelni, tényleg sajnálom, hogy ez történt de fogadd el, hogy vége. Mindig bánni fogod ezt, de minél előbb elfogadod, hogy vége annál hamarabb találsz majd mást akivel boldog tudsz lenni.
2017. dec. 21. 23:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem akarok mással boldog lenni :( Csak vele akarok lenni... De ezek szerint marad az egyedüllét
2017. dec. 22. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már nincs sok esélyed. Ha ő azt mondja akkor pedig biztos. Esetleg
2017. dec. 22. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akarsz mással lenni. Ilyen helyzetben mind ezt mondjuk.
2017. dec. 22. 22:25
 7/9 anonim válasza:
Szerintem ne add fel! Azt írod, még szeret, akkor nem teljesen reménytelen. Próbáld meg valahogy bizonyítani neki, hogy tényleg megváltozol, mert ugye mondani mindent lehet. És ha esetleg kapsz még egy esélyt, próbáld meg nem elcseszni!
2017. dec. 22. 23:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Ő nagyon azt állítja, hogy már nem akar semmit. Találkozni sem akar, úgy meg nehéz bizonyítani. Ezek szerint ideje továbblépnem.
2017. dec. 23. 11:11
 9/9 anonim válasza:
Na mi lett végül?
2023. máj. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!