Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent)
Megtetszett a legjobb fiú barátom és elmondtam neki mivel tanácsot szerettwm volna kérni hogy mit tegyek ebben a helyzetben.
Van egy lány aki neki nagyon bejön és szinte már együtt is vannak.
Én tisztáztam vele hogy nem szeretném elrontani ezt a kapcsolatát.Meg nem szeretnék vele emiatt rosszban lenni.Azt mondta hogy nem haragszik rám és hogy már fordult elő vele ilyen többször is és azt mondta hogy ne csináljak semmit majd elmúlik.Küldött képet és lefikázta magát hogy milyen csúnya az arca és ez segíteni fog.
Hát nem segített.Az a baj hogy kíváncsi vagyok hogy egyáltalán ha nem lenne senkije lenne-e esélyem nála de hiába vagyok nagyon kíváncsi szerintem ezt nem kéne megkérdezni...
Meg tényleg nem szeretnék belerondítami az alakuló lévő kapcsolatába.
Régóta először most érzek úgy hogy ténylegesen tetszik valaki oedig sokat ismerkedtem és sokat keresgéltem a fiúk között.
Nem tudom mot tehetnék, egyáltalán rákérdezzek hogy akkor ha nem lenne-e esélyem nála? Ha kiderülne a válasz és netalántán igent mondana amire szerintem 0% esély van akkor sem választán őket szét.Meg nem is tudom mit tegyek.Mindig plátóiból plátóiba megyek.Már nem tudom mit kéne tennem.
16/L és 18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!