Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ha szerelmes vagyok egy fiúba de. (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Az egyik legjobb barátnőm szerelmes belé...és az a helyzet, hogy én is... én még nem mondtam el senkinek. Hogy miért? A barátnőm annyira szerelmes belé, hogy teljes szívből megutálna ha megtudná...de...a fiútól megkérdeztem neki tetszik-e valaki...és...én tetszek neki...én szívesen összejönnék a fiúbaránőn simán öngyilkos lenne a barátnőm...Mit csinaljak? :(2017. dec. 17. 23:36
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, telóval írok és nem jó a billentyűzetem szóval így nézne ki a szöveg: én szívesen összejönnék a fiúval, de a barátnőm simán...
(Huawii :P)
2017. dec. 17. 23:38
2/4 anonim válasza:
igy is eléggé érthetetlenre sikerült :D
3/4 anonim válasza:
Hát ez elég rossz így
Kéne a barátnődnek keríteni valaki mást
4/4 anonim válasza:
Időnként önzőnek kell lenni és magadat előtérbe helyezni de a barátnőmnek is kéne valaki de ha tényleg a barátod akkor megérti hogy neked össze jött a sráccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!