Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem dolgozni egy kis cégnél. Oda jár a főnök fia is diákmunka kereteiben. Amikor oda kerültem, az egyik nő össze akart minket hozni, de zavaromban csak azt tudtam kinyögni hogy nagy a korkülönbség köztünk (ő 17 én 19). Közben képbe jött egy másik srác is, akivel pár napnál többet nem bírtam, de a cégnél úgy tudják hogy még együtt vagyok. Próbálok figyelmet fordítani rá, de a visszautasításom óta mint ha észre sem venne. Látszik rajta hogy érdeklem, de mivel úgy tudja hogy van barátom, tartóztatja magát. Én fülig belé estem, de nem vagyok elég bátor hogy elé álljak.
2017. dec. 17. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Igazabok 2 lehetoseged van. Vagy oda alsz es elmondod neki,vagy engedd el 😕
2017. dec. 17. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!