Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesz észre?
Tetszik nekem egy lány a suliból 9 hónapja,lány vagyok én is.10.esek vagyunk most és ő az évfolyamtársam nem is ismerem de olyan mint ha szerelmes lennék belé,nem kell más csak ő,folyton rá gondolok.
Szóval egyik osztálytársam ennek a lánynak általános suliba az osztálytársa volt és szóltam ennek az osztálytársamnak még 9.-be,hogy ennek a lányak mondja meg,hogy nekem ő tetszik.El is mondta.Akkor ez a lány folyamatossan engem nézett,egyik osztálytársával mosolyogtak rajtam (aki biszex)
És ez volt 9.-be.
Ahogy 10.esek lettünk sose néz rám nem is mosolyog és ezek tökre hiányoznak,teljessen levegőnek néz.
Elöttem csókolózik a pasijával.
Meg így 10. alatt láttam,hogy egyszer rám nézett de úgy nézett,hogy majdnem megölt a tekintetével.
Miért csinálja ezt?
9.be folyton bámult,mosolygott rám most meg levegőnek néz.
Meg volt olyan is, hogy rám köszönt régen,hogy: "Szia cica":D
Meg mostanába azt látom, hogy ha a folyoson elmegy melettem és egyik haverjával beszélget és amikor oda ér hozzám akkor elcsendesül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!