Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok Érezhet e irántam valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Érezhet e irántam valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves fiu vagyok van egy 15 éves lány aki a legjobb barátnőm szinte a Hugom volt... egy éjjel őssze értűnk de csak csók volt semmi tőbb... és el távolodott tőllem állandoan menekűlt előlem de állandoan nézett titokban vde volt mikor hosszasan de akkoris ha találkoztam vele ő volt aki fel figyelt rám mindig minden szavamra.. aztán szerelmet is vallottam neki akkor nagyon eltávolodott tőlle épp hogy beszéltűnk párszót... de egy este beleuntam és akkor lekeztem magyarázni hogy már nem szeretem utálom beleuntam mindenbe mar nem érdekel azt tesz mostmar fe3lőlem amit akar hogy ez nem bűn amit tettűnk. meg mindenhez két emberkell ezen el gondokkodott akkor este meg is békéltűnk.. nagyon jol kijővűnk aminek nagyon őrűlők de viszont ez valamien módon más.. hogy minden viccemen nevet ami még nem is vicces ahogy mosolyog el pirul ahogy rám néz vagy bármi mindig magára vonja a figyelmet.. valamit talál a telefonjába nekem mutassa ha vicces ha nem .. meg mindig viccelődik velem buktat a lábaival hátha elesek de nem jőn neki őssze .. :D ahogy le űl mellém és néz kitágult pupillákkal és kőzben mosolyog van ugy hogy a haját cirógassa minden szavamra fel figyel van ugy hogy őssze ér kezűnk lábunk és nem veszi el onann ha nem ott hagyja sokszor egymás mellé űlűnk és ugy bámuljuk egymást .. de amien jeleket le ad nem is udom hogy irjam tovább.. ő ilyet az előtt nem tett... érzem mintha szeretne.. de félek hogy csak tévedek.. vagy csak épp beképzelem .. mert én őrűlten szerelmes vagyok bele.. irjatok minél tőbben mert valahogy mégis bizonytalan vagyok ebben az egészben.. tudni akarom hogy mire véljem ezt hogy szeret vagy nem... !!

2017. dec. 17. 12:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,ezeket olvasva lehetséges,hogy érez irántad valamit,csak valamitől fél/nem mer lépni
2017. dec. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!