Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szimpatizál velem az exosztálytársam?
Régen suliban mindig velem volt még általánosban, mindenhová mellém ült, mindig beszélgetni akart. Idén elkerültünk ugyanabba a középsuliba, és mindketten kolisak vagyunk. A szobatársammal is összehaverkodott, osztálytársak, én viszont másik osztályba jártak. Kb. novemberben volt, hogy együtt mentünk suliba, és ők ketten a közös tanáraikról beszéltek, hozzá se tudtam szólni, meg ők sem hagytak szóhoz jutni, kb. letojták, hogy én is ott vagyok. Rosszul esett eléggé, ezért este,amikor feljöttünk vacsorázásból, a srác még beszélgetni akart, de én mondtam, hogy inkább megyek, és mondta, hogy ne , maradjak még én is beszélgetni. Olyanra is volt eset, hogy ők ketten hangosan röhögtek, miközben én tanultam volna, és kimentem a szobából, a srác meg utánam jött, hogy ha zavar befejezi, mert nem akarja, hogy rossz jegyet kapjak.Azóta többször érzem, hogy mikor ilyen van, próbál bevonni, vagy kérdez tőlem valamit.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!