Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy hidegen hagyom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy hidegen hagyom?

Figyelt kérdés

2 éve tetszik egy srác. Abban az évben tavasszal mikor megtetszett, elmentünk az osztállyal és mivel ő az osztályfőnököm fia, jött velünk. Ott mind a négy nap alatt rengeteget beszélgettünk de miután hazajöttünk még csak köszönni sem köszönt az utcán,csak rámnézett és mire köszönni tudtam volna tovább ment.. Aztán megint elkezdett köszönni nekem és ismét beszélgettünk de csak mikor összefutottunk. Most egy gimnáziumba járunk és szokott köszönni a folyosón de van hogy simán el egy mellettem. És csak egy két szót váltunk egymással. Amikor köszönök én mindig mondom a keresztnevét de ő soha nem mondja az enyémet. A legjobb barátja mikor el egy mellettem mindig megbámul de őt nem ismerem személyesen csak tudom hogy hívják és ő sem ismer engem, legalábbis szerintem. Szerintetek bejövök neki vagy csak szimplán egy ismerősnek tart? Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2017. dec. 14. 22:13
 1/2 anonim válasza:
Szia ! Szerintem valamilyen szinten szimpatikus vagy neki , ha mar beszelgettetek vagy akar par szot valtatok , koszonni neha azert nem akar szerintem hogy be tunjon tul nyomulosnak vagy lehet hogy szegyenlos egy kicsit ... ha a baratja megbamul akkor lehet hogy mar meselt neki rolad ... szerintem tudd meg h hova jar bulizni es menj te is oda a baratnoiddel majd menj oda hozza beszelgessetek tancoljatok ... masnap ha nem ir akkor irj neki te olyasmit h , nagyon jol erezted magad es h megismetelhetnetek .. meg pl dicserd meg h milyen jol all ma a frizurad ... hihihj ha nem mentek el bulizni akkor csak szimplan a suliban probalj vele tobbet beszelni majd kerdezd meg h nem akar e hetvegen elmenni meginni valamit hogy jobban megismerjetek egymast ... sok sikert 😘😘
2017. dec. 14. 23:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
2017. dec. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!