Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e köztünk valami? Érez irántam valamit? 15/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamomba jár. Nem ismerjük egymást egyáltalán, de nekem nagyon tetszik, vagyis így küldőre elég helyes. Neki már több hónapja barátnője van. Nagyjábol egy hete rám írt félrészegen hogy menjek el hozzá, meghogy értem jön,persze tudtam hogy részeg így annyit mondtam hogy nem érek rá. Következő héten odajön hozzám a suliba megölel és elkezd bocsánatot kérni hogy nem akart ilyen lenni meg hogy egy kicsit erőszakosnak érezte magát és hogy nagyon bánja. Innentől kezdve már nem írt nekem viszont suliba mai napig mindig megölel ha elmegy mellettem. Szerintetek lehet köztünk valami? Próbálkozzak nála?2017. dec. 10. 09:42
1/4 Fruzs33 válasza:
Szerintem nem célszerű házinyúlra lőni
2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom ezt hogy mondjam el neked... :( Tudod aznap azért írtam rád, mert nagyon tetszel... Hiába voltam részeg, amit írtam kokolyan gondoltam... Írj rám facebookon és leírom mennyire szeretlek! <3
3/4 anonim válasza:
Ne próbálkozz! Az ő dolga, hogy próbálkozzon.
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy tetszel neki de hagyd hogy ő közelítsen! Ahogy leírod tök jófejnek tűnik. Az, hogy barátnője van, az mindegy mert lehet hogy rájön előbb utóbb, hogy te vagy az igazi ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!