Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baratkent nez ram...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baratkent nez ram vagy tobbet akar?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam akibe tavaly ev vegetol bele vagyok zugva sokat hulyulunk suliba beszelgetunk olelget "mi van eletem" "cicam"szunetbe a haverjaival egyfolytaba engem bamulnak...oran is azt mondja szeret de kozbe mosolyog szoval szerintem csak hulyul...facebookon irtam neki nyaron nem irt vissza azota semmit se irtam neki

20.an lesz szulinapja veszek neki csokit baratnommel odaadatom neki csak felek hogy nem fogja elvenni

Velemeny?

2017. dec. 10. 08:26
 1/1 anonim válasza:

Mindenki máshogy fejezi ki a tetszését lehet ennek a fiúnak bejossz és igy jelez neked.de pl velem is hasonlo volt es megvoltam gyozodve rolla hogy bejovok neki.hat jol pofara estem es csak a haverjaival szorakoztak rajtam .

Szerintem ne törd magad ha tetszel neki lépni fog

2017. dec. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!