Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek jelek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek jelek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel az iskolában megismerkedtem egyik osztálytársam által és azóta ha meglátjuk egymást köszönünk.

Ő szereti a lányok társaságát így nem hiszem hogy tetszenék neki.

Többször is mondta hogy megölel mikor köszöntünk egymásnak.

Egyik reggel a suliban találkoztunk és én pacsit adtam volna neki de ő megölelt és egy pár másodperccel tovább ölelt mint máskor. (Így is én engedtem el őt igazából)

Már beszélgettem vele a folyosón meg a facebook-on és egészen jól elbeszélgetünk.Csak eszembe jut hogy más lányokat is ölelget (és nem azt mondom hogy csábítgat vagy udvarol...)

Ezek a fiútól jelek akarnak lenni?

2017. dec. 8. 23:04
 1/1 anonim válasza:
Nos normál esetben igen, viszont mivel nem vagy kivételes lány és másokat is ölelet, így lehet csak sokkal barátságosabb mint mások és nem feltétlenül szeretne tőled bármit is. Persze sose lehet tudni, de én még nem élném bele magam a helyzetbe, hanem várnék további jelekre illetve ha szeretnél tőle többet is akkor picit éreztesd vele ezzel is bátorítod, aztán majd lesz valahogy :)
2017. dec. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!