Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti ezt a helyemben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezt a helyemben kezdemenyezésnek vennétek?

Figyelt kérdés
Múlt héten voltam sakkversenyen, ahol a másik mezőnyben volt egy srác. Ránéztem, és mosolyognom kellett, fura volt, mert velem nem nagyon történt még ilyen. A srác is mosolygott, aztán bólintott is. Tegnap pedig kávézni voltam, és mikor egyedül voltam odajött, hogy szia, de ismerős vagy valahonnan,szerintem múlt héten láttalak. Aztán gyorsan mennie is kellett.
2017. dec. 8. 21:45
 1/1 anonim válasza:
Igen,szerintem veheted :-) Egy fiú/férfi nem 'erőlteti' meg magát feleslegesen,ha nem akar semmit.
2017. dec. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!