Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy tetszik nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki heti 1-szer egyik órán padtársam... Én nem tudom eldönteni hogy tetszik-e nekem vagy nem... Fhu mást most nem írok róla, de ha válaszban kérdeztek ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok. Ja meg meg annyit hogy 12 éves vagyok és lány, a fiú szinten 12 éves

2017. dec. 6. 18:15
 1/5 SIDLER22 ***** válasza:

Hát 12 évesen nem lesz ebben a témában semennyire se határozott. Az elmondottaid alapján meg azért mert heti 1 órán melletted ül az nem jelent semmit. Ha nagyon érdekel vedd a bátorságot és kérdezd meg tőle személyesen. Ja várjunk csak! Ez a 21. század. Bocsi akkor írjál rá Messengeren 5 szívecskével mögötte -,-

(Nem téged akartalak gúnyolni csupán érzékeltetni akartam, hogy manapság mennyire szégyellünk valamit megkérdezni. Szóval szóval szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle.)

2017. dec. 6. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Te tetszel neki? Beszéltek?
2017. dec. 7. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es: Én nem szeretek ilyeneket interneten megbeszélni valakivel... az egyszerűen undorító... régóta ismerem csak eddig keveset beszéltünk. Köszi a választ :)
2017. dec. 7. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
2-es: kerülni szoktam... tudom hogy hülyén hangzik csak a legjobb barátnőm azt akarja hogy beszéljek vele (marmint a fiúval) és mindig mondja ha a közelemben van. Egyébként különösen sokat eddig sem beszéltünk és most sem beszélünk többet. Nem akarok nyomulni vagy feltűnő lenni. Először azt szeretném kideríteni nekem tetszik-e...
2017. dec. 7. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
U.i.: Köszönöm a valaszokat :)
2017. dec. 7. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!