Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha nem nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha nem nagyon tudtam megszólalni első randin?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlen, de első randin nem nagyon tudtam megszólalni mert feszült voltam. Nem randiztam életemben túl sokat. A randira rá egy hónapra összejöttem a lánnyal. És már egy ideje együtt is vagyunk es nagyon szeretjük egymást. Megemlítette, hogy első randin nagyon nem beszéltem és nagyon elgondolkozott rajta, hogy folytassa a randizast velem. Szerintetek ez gáz? Főleg úgy, hogy én hívtam el randizni. De minnel többet talalkoztunk annal inkabb kezdtünk összemelegedni.

2017. dec. 4. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! - mivelhogy ez nem egy fizikai dolog, hanem lelki (: - szóval nyugodj meg! Idegeskedni én is szoktam...s szokták is mondani, hogy nem jó, meg rossz, ne idegeskedjek...de ez ugye nem segít. Próbáld meg inkább a félelemből, és idegeskedésből járó adrenalint a saját javadra használni. Meg akár a randi előtt el is gondolhatod, hogy mikről szeretnél vele beszélgetni...aztán meg majd csak esezdbejut tök random az egyik, amit előre kitaláltál...ennyi az egész...
2017. dec. 4. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy az itteni vadidegenek szerint gaz-e vagy sem. A lenyeg, hogy a lany veled van, mert szerinte ezek szerint nem olyan nagy gaz.

Ha irna sok maganyos kis luzer, hogy gaz, akkor is neked van csajod, nem nekik.

2017. dec. 4. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác, akibe szerelmes voltam. Egy év után kiderült, hogy ő is belém, majd randizni kezdtünk, de kb egy hónapig alig tudtam megszólalni, mert konkrétan sokkos állapotban voltam.:D

Ráadásul ezzel majdnem el is csesztem, de aztán erőt vettem magamon..:D

16/l

2017. dec. 5. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 17/F :)
2017. dec. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!