Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki régen nem tetszett de most tetszik ès kicsit..nagyon keresgéltem a neten hogy mik a jelei annak ha tetszem egy fiunak de semmi èrtelmeset nem talàltam mert minden oldalon eltèrő okok voltak...

SZOVAL meg regebben vegignézett rajtam es mundneki kozul aki ottvolt CSAK nekem koszont senki masnak..volrunk ott 3-4-en

Aztan vegignezett rajtam

Most meg nem regiben mindha menozni probalt volna vagy nem is tudom..de en ultem barataimmal es mikor mentek el akkor bealt ele egyik haverja es ugy probalt kimenni a pasi mogul es ugy mindha alart volna latni..

Szerintetek megeri ezen agyalni hogy most tetszem e neki vagy inkabb hanyagoljam?

2017. dec. 3. 20:57
 1/4 anonim válasza:
100%
Szemezz vele! Mikor össze ér a tekintetetek akkor mosolyogj. Tudasd vele egy kicsit hogy bejön neked. Ha te is tetszel neki biztos hogy lepni fog,ha észre vette hogy tetszik neked :D
2017. dec. 3. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Okè koszi majd megprobalom:) csqk az a baj h nagyon ritkan talalkozunk..de szerinted tetszem neki?:/
2017. dec. 3. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze persze... Mi mégis honnan tudjuk? Lehet csak hülyitt téged, de lehet, hogy szerelmes beléd. Menj oda s beszélj vele, úgy kideríted
2017. dec. 3. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, kérdező! Ő is pontosan ezen rágódik egész este. Hogy vajon tetszik-e neked, vagy csak hülyíted?
2017. dec. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!