Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsek el egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el egy olyan fiút, akit úgysem érdeklek? 16/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában, aki már 4 éve tetszik. Azért nem mondom, hogy szerelmes vagyok, mert ténylegesen nem ismerjük egymást, csak névről. Vagyis én tudok róla ezt-azt. Eleinte azt hittem tetszek neki, de szerintem csak beképzeltem és butaság ez az egész. Hogyan tudnám elfelejteni, hogyha mindig látom és van, hogy néz a barátaival? Ő egy évfolyammal fölöttem jár.

2017. dec. 3. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedj emberekkel, nyiss mások felé, adj mindenkinek esélyt és előbb-utóbb más fog tetszeni/ másba szeretsz bele.
2017. dec. 3. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
De minden más fiút hozzá hasonlítok:(
2017. dec. 3. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb elmúlik. Tényleg ehhez idő kell, de ha nem úgy állsz hozzá, hogy "úgyse találok olyat, mint ő"- gondolj bele, nem is ismerted igazán- akkor sikerülni fog az elfelejtés. Mindenkivel beszélgess SOKAT, mert ha más megtetszik akkor ő már nem fog hiányozni.
2017. dec. 3. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Szeretkezz velem és minden jobb lesz :P
2017. dec. 3. 17:39
 5/5 anonim válasza:

Először is, ha már 4 éve tetszik neked, nem is értem, miért nem nyitottál felé?

Másrészt azt ,írod, hogy beképzelted, hogy tetszel neki, de csak szerinted...

Én a helyedben először kezdeményeznék, jóba lennék vele, így talán tőle is megtudnám érdeklem e őt vagy sem, ha nem akkor:

Egyszerűen zárd ki: olvass, filmezz, sorozatozz, a suliba a barátaiddal legyél, ne kerüld egyszerűen ne vegyél róla tudomást, mert minek? Nem vagy szerelmes, ez a jobbik eset és gondolj bele milyen jó lesz amikor jönni fog az akibe aztán tényleg szerelmes leszel...

2017. dec. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!