Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszererettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszererettem a legjobb barátnőm bátyjába. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kétlem, hogy ő is ezt érezné irántam.

2017. dec. 2. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
miert? semmi arra utaló jelet nem mutatott feléd? amugy meg sztem nem baj ha beleszeretsz a legjobb barátnőd bátyjába. Dühős lenne a barátnőd ha ezt tudná? Vagy már tudja?
2017. dec. 4. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudja, és örül neki, hogy sógornők lehetnénk.
2017. dec. 7. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Az jó,de a pasi nem mutatott semmi jelet feléd?
2017. dec. 7. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos eddig még nem.

De nem olyan régóta ismerjük egymást.

2017. dec. 8. 18:33
 5/6 anonim válasza:
Hát figyelj ha barátnőd örül neki akkor nincs gond:) tapasztalatból mondom, hogy milyen borzasztó is az mikor egy fontos barátnő tesója iránt érzel valamit( ez viszonozva is van), de fogalmad sincs mit tegyél viszont valamit vesztened kell:( egy nagyon jó barát vagy az akivel még a jövőd is képes lennél elképzelni...Úgy, hogy fel a fejjel ez a könnyebbik eset csak be kell vetned egy kis női bájt^^(mértékkel). Sok sikert!
2017. dec. 10. 20:46
 6/6 anonim válasza:

Hát ha olyan vagy mint én, és nem csinálsz semmi értelmeset az ügy érdeképe, 13év után túl is fogod tenni magad ezen a kis vonzódáson...:/

Úgyhogy hajrá, cselekedj! Amíg még friss az ismeredtség. És egy tipp, ha valamit akarsz azt magadnak kell megszerezned. És élőben igyekezz. Ne azt várt hogy valami csoda történik és belédszeret

2017. dec. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!