Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Hello ,jó nagyot kívánok mindenkinek :)

Azt nem értem én ,hogy a mai lányok miért csak a külsőt nézik. (nem vagyok csúnya) ;) és folyton csak azt nézik ,hogy kinek van kockahasa,meg ilyenek.

És nem azzal van a baj ,hogy a külsőt nézik,mert azért a fiú is nézzen ki valahogy. De ,hogy ennyire válogatnak.

SZerintetek ahogy nőnek majd úgy kezdenek el normálisak lenni?

2017. nov. 28. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Beszélj végig szívből egy teljes éjszakát egy lánnyal.

Hidd el, picit sem fogja érdekelni hogy nézel ki :)

(Tapasztalat, csúnya fiú:D)

2017. nov. 28. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért a fiúk nem csak azokhoz a lányokhoz mennek oda, akik jobban néznek ki? Hmm? Belegondoltál, hogy te milyen lányokat nézel meg, tetszenek neked?(mert gondolom fiú vagy) Ugyanazt csinálja mindenki, nemtől függetlenül. Persze tisztelet a kivétel, de mindenki először a külsőt nézi meg. Aztán jóhet a belső. Ez a sorrend, szinte mindenkinél. Én személyszerint megcserélném, de nem lehet. És ne fogd rá minden lányra azt, hogy CSAK a külsőt nézi. Mert én olyannak tartom magam, akinek megtetszik egy külső, de majd csak akkor fogok véleményt alkotni, ha megismerem belülről is. Ha kívül gyönyörű, belül ronda, már nem szimpi. De ha fordítva van, lehet valami:))
2017. nov. 28. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Az elsőnek teljesen igaza van, lány vagyok. :)))
2017. nov. 28. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Attol fugg hany evesekrol van szo:D

Az ocsem egyszer azt mondta hogy a fiuk hopelyhek a lanyok pedig homokszemek mert a hopelyhek mind masok a homok pedig ugyan olyan

de ez nem igy van:)

Hidd el vannak olyan lanyok akik nem kifelyezetten a kulsore mennek

Persze en is keveset ismerek:D

En leginkabb a higaniara es a kidugarzasra megyek :)

Amugy meg nem tudom hany eves vagy de szerintem a legtobben kinovik

Varj turelemmel mosolyogj sokat legy magabiztos es akkor valoszinuleg hamarosan lesz valami ;)

Sok sikert!

14/L

(bocsi angol a telom)

2017. nov. 28. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Eléggé meglepett, hogy 53%-ban hasznos a válaszom.

De sebaj, nem zavar. Vigasztal a tudat, hogy engem önmagam miatt szeretnek/szerettek meg a lányok, nem pedig a szülők által alám rakott zsír új bmw, meg zsír új iphone miatt..

jöhetnek a mínuszok:)

2017. nov. 28. 22:25
 6/9 anonim válasza:

Szia:)

Hát figyelj külső megfog belső megtart.

Egy normális lány nem csak a külsőt nézi..

Találj magadnak egy normális, aranyos lányt:) és minden jó lesz^^

L17

2017. nov. 29. 14:44
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi nektek :)
2017. nov. 29. 16:55
 8/9 Unikornispata válasza:
Sajnos sokan tényleg a külsőt tartják leginkább szem előtt,bár szerintem ez mindkét nemre igaz.Szerintem az értékek sokat koptak így általánosan,de bízom benne,hogy benő a feje lágya sokaknak.Ha mégsem,ne foglalkozz vele,legalább egy normálisat előbb-utóbb biztosan találsz :) Én drukkolok neked :)
2017. nov. 29. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ilyenek, ne a rossz tapasztalataidra alapozz. :) Persze, vannak akiknek nagyobbak a külső elvárásai, ami nagy mértékben befolyásolja, hogy kivel jönnek össze, de nem minden lány ilyen, sőt, a legtöbb csak nagyon kis mértékben felszínes. :)

Csak gondolj bele, a fiúknál is vannak akik a formás fenékért vagy a nagy mellekért vannak oda, de azért, mert egy-két ilyen elvárásokkal rendelkező ember van, még nem lesz az egész nem egy felszínes kakikupac. :D

2017. nov. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!