Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Milyen jeleket ad egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen jeleket ad egy 14 éves fiú ha tetszel neki?

Figyelt kérdés
Amikor nyáron sátoroztunk átölt. Mivel angliában lakom ezért rá pár hétre vége is volt a vakációnak és visszajöttem magyarországból angliába. Beszélgettünk neten és azt mondta valamit el akar nekem mondani valamit. Másnap elmondta hogy a hónap alatt amit együtt töltöttünk nagyon megtetszettem neki. Elmondtam neki hogy ő is tetszik nekem. A furcsa dolog az az hogy mielött mentem oda nyaralni beszéltünk sokat és mindenféle különböző jeleket adott. Miután küldtem neki képet magamról azt mondta hogy kékebb a szemem meg hogy milyen gyönyörű vagyok de amikor megkérdeztem hogy akar e többet mint barátság akkor azt mondta hogy nem. Milyen jelkre figyeljek. A következő találkozásnál? Honnan tudom hogy teszem e neki?
2017. nov. 26. 23:45
 1/3 A kérdező kommentje:
*átölelt
2017. nov. 26. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
füstjeleket
2017. nov. 26. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Konkretan mondta neked hogy tetszel neki. Ott van a harmadik sorban.
2017. nov. 27. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!