Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezd meg a fiút akinek tetszel?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek tudom, hogy tetszem nekem se közömbös. Csak az a probléma, hogy elég félénk és nem mer kezdeményezni, én se merek sose volt barátom nem tudom, hogy mit csináljak és nem akarom elrontani. Abból tudom hogy tetszem neki hogy tavaly úgy megbámult rövidgatyában hogy majd kiesett a szeme meg külön órán mellémült. Érzem hogy sokszor figyel. Ha ketten vagyun próbál beszélgetni velem. De ha csoportban külön órán flörtöl másik lánnyal és kicsit szarul érzem magam. Meg ha vele megyek haza meg még egy haverjával azt beszélik ki hogy az ő sulijukban milyen jó csajok vannak és az se esik jól. A haverjának azóta barátnője van és mostanában direkt kerülöm a srácot.2017. nov. 26. 23:40
1/4 Tomi20010409 válasza:
Szia!
Szerintem vedd fel Facebook-on és beszélgess vele amennyit csak lehet,próbáld megismerni őt!
Sok Sikert!:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet az internet,nem akarom a falra festeni az ördögöt meg nem is ismerlek, de az hogy másik lánnyal "flörtöl"hát nem jó jel ettől függetlenül próbálj időt tölteni vele minnel többet. Ne túl sokat az nem jó rögtön az elején de fokozatosan próbálj meg vél maradni kettesben. Tudom milyen kettesben ülni ilyen személlyel nehéz de muszály gondolj arra ő is ugyanennyire fel sok sikert 11/F
3/4 anonim válasza:
Az hogy flörtöl lehet hogy csak azért csinálja hogy féltékennyé tegyen. Ha nem mersz vele mások előtt beszélni vele akkor otthon írj rá. Vagy akár féltékennyé is teheted.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy azért flörtöl mással, hogy féltékennyé tegyen sikerül is csak nem mutatom ki
2017. nov. 27. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!