Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvessel összejönni? Mit tegyek?
Sziasztok!
Van egy fiú akit nemrég ismertem meg nagyon kedves,aranyos de sajnos füvezik és aztmondták a többiek hogy ez nem túl jó dolog és ne jöjjek vele össze mert butává és agresszívvá is teheti ha velem van.Foggalmam sincs mit tegyek mert még ilyen barátom sose volt és nemtudom,hogy hogyan viselkedne velem :( Szerintetek?Tanácstalan vagyok..
16/L
10es vagyok
Azt elfelejtettem,hogy ha mondjuk minden nap szív akkor tényleg butulni fog és akkor már gáz van(belehalni nem fog de az agysejtjei pusztulni fognak rendesen)
De ha csak 3-4 hetente eldurrant egy jointot akkor nem lesz tőle semmi baja.
Teljesen egyetértek 10-11-essel. :)
Rengeteg jótékony hatása van, ha mértékkel használja (pl. tanuláshoz is lehet használni), akkor viszont valóban nem ajánlom az összejövetelt ha napi (esetleg heti, sokak szerint az sem vészes, de szerintem már az sem tesz túl sok jót) rendszerességgel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!