Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha "becéznek"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha "becéznek"?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy volt nekem egy barátom aki elnevezett engem Bélának.Ez egy hosszu story de a lenyeg hogy ennek hívott és engem nem zavart. Viszont most hgy külön osztályba kerültünk már nem tartjuk a kapcsolatot. Van egy másik fiú az osztályomban aki valamiert (komolyan fogalmam sincs miert) de egy beszelgetes folyaman "Mester"nek hivott.

Szerintetek jelent valamit ha a fiuk becéznek? Vagy nevet adnak neked? (jó szándékból nem utálatból)

2017. nov. 22. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiúk Bélának meg Mesernek becéznek, akkor az azt jelenti, hogy valójában fiú vagy.
2017. nov. 22. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat akit leszarnak azt semmikepp sem becezik. De nem feltetlenul jelent valamit, az, hogy igy hiv
2017. nov. 22. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Engem is Bélának hívott egy fiú osztálytársam. XDDD

De mondjuk mi mindig gyökérkedtünk.

Nem tetszett egyikünk sem a másiknak, csak jó volt hülyülni matek órákon.:DD

2017. nov. 22. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Most te lány vagy vagy fiú?

Csak ne csúfnevet aggassanak rád

2017. nov. 22. 15:38
 5/6 anonim válasza:
Miiiiiii
2017. nov. 22. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egész pontosan azt jelenti, hogy becéznek. Mégis mit jelentene? Ha csaj lennél...vagy csaj vagy? Mi vagy te?
2017. nov. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!