Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy félvér lányba. Ez gáz? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval, szerelmes vagyok egy félvér lányba és ő is belém,de én teljesen "fehér" vagyok.. Ez a mai világban gáz?Kérlek írjátok le mit gondoltok,fontos lenne.NAGYON!!2017. nov. 18. 15:56
1/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy olyan környezetben nőttél fel, hogy ez megfordul a fejedben.
Miért lenne gáz?
2/9 anonim válasza:
te vagy a gáz, nem az h kibe vagy szerelmes
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves második! Mért vagyok gáz?Mert vannak kételyeim azzal kapcsolatban hogy a szüleim mit szólnak stb?
2017. nov. 18. 16:10
5/9 A kérdező kommentje:
#4 azt sajna nemtudom de nem akarok rákérdezni,de szerintem ez érthető valahol.
2017. nov. 18. 16:16
6/9 anonim válasza:
#4-es
Miért is függne? Szerinted van gáz nemzetiség?
8/9 anonim válasza:
Az. Gáz. Általában az eltérő bőrszínű emberek eltérő kulturából jönnek és nagyon nehezen vetkőzik le azt. Álszentség az ha valaki mást mond. Az egyik hozzászólónak üzenem, hogy van gáz nemzetiség és bőrszín. Tudjuk kiről van szó, a velünk évszázadok óta együtt élő (norvégok) ómigránsokról van szó.
9/9 anonim válasza:
Gáz! A jelenség neve fajgyalázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!