Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy nálam 1 évvel fiatalabb sráccal jövök össze?
Mért lenne gáz? :D Úgy csináltok, mint ha csak azonos életkorúval lehetne párkapcsolatuk az embereknek...
Olyan életkorúval jössz össze amilyennel akarsz, senki nem fogja számon kérni. Ha szeretitek egymást, tökmindegy mennyi idősek vagytok
Egyáltalán nem az. De ha már 20 év felett leszel, esetleg 30 hoz közelítesz vagy már túl leszel a 30-on is, akkor lehet olyan férfivel hoz össze téged a sors aki 5 vagy 10 évvel lesz nálad fiatalabb, és ez egyáltalán nem gáz. Manapság már szinte "divat" az ha egy kapcsolatban akár házasságban a nő az idősebb, régen meg nem ez volt a jellemző.
Én barátnőmmel is már lassan 3 éve leszünk együtt és 6 évvel idősebb nálam.
Egyik munkatársnőm 44 éves és a férje még nincs 30 éves, 5 éve vannak együtt és van közös gyerekük, plusz a nőnek van egy 19 éves nagylánya. De számtalan más ehhez hasonló kapcsolatról tudok, a gyerekkori legjobb barátomnak is idősebb barátnője van.
Nekem az előző kapcsolatomnál is idősebb barátnőm volt, igaz csak másfél évvel, sőt 18 évesen szintén kavartam egy nálam 2 évvel idősebb csajjal, de abból komoly nem lett. 16 évesen velem egy idős csajjal kavartam, igaz pár nappal idősebb volt :D
Most ez ne legyen már akadály. Mellékesen megjegyzem az exem még magasabb is volt nálam jó 8 centivel. Szóval még a magasság sem jelentett akadályt a mi kapcsolatunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!