Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal felvettem a kapcsolatot és ismeretlenül eljött velem moziba akkor látott először személyesen. Másnap is elhívtam magammal és szívesen jött azt mondta jól érezte magát. Pár napra rá megbeszéltünk egy újabb találkát de egy balszerencsés dolog miatt nem tudott jönni, de erősködött hogy másnap pótoljuk,azonban akkor sem sikerült. Következő nap megleptem de nem személyesen sajnos, viszont örült neki mondta hogy nagy meglepetést okoztam. Tegnap véletlenül futottunk össze de csak köszönésre volt idő. Láttam rajta hogy meglepődött és talán örült is de zavarban is volt ahogy köszönt összeütközött egy másik emberrel. Az hogy eljött velem másodszor is bizakodásra ad okot,de ott volt a multkori alkalom, amikor úgy tűnt nem is érdekli őt hogy aznapra találkozót beszéltünk meg..amúgy másfél hét alatt voltak ezek, de nem igazán értem mit szeretne.2017. nov. 13. 14:14
1/1 anonim válasza:
Ennyiből ne vonj le messzemenő következtetéseket. Szervezzetek még randikat, aztán majd eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!