Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a csajnak?
Volt egy lány akibe elképesztően bele voltam zúgva, de már túlzás volt
Lényegében élőben szemkontaktuson kívül más nem történt, amolyan plátói volt a dolog a részemről. Egyszer csak összeszedtem a bátorságom és írtam neki. Eleinte rendes volt aztán elkezdett felületes lenni. Sajnos nem értek még úgy a lányokhoz, szóval kicsit bénácska voltam. Biztos tudta h tetszik nekem, de kozbe lett pasija en viszont meg kicsit irogattam neki, ekkor mar total lepattintosan valaszolt. Kitudodott a dolog es sokaig basztattak vele az osztalyba. Utana szakitott a pasijaval en pedig nagyon megharagudtam ra mert bunko volt velem. Azota nem irtam neki es a szerelem megszunt csak ugy vagyok vele hogy hat azert csinos, de haragszom az egeszre. Azota sokszor megnezeget engem a folyoson, osszevont orakon is sokszor bamult engem. Szerintetek mi lehet ez ? Rájött hogy mégis tetszem neki ? Nem értem.
Amúgy 17/F... ő is 17
Normális válaszokat, légyszi :)
Értem
De miből következtettél ? Kifejtenéd ?
Amugy fiú vagy ?
Csak szanakozik rajtad most h hirtele n nincs pasija mar te isjo lennel nehogybelemenj...
17L
Legyen BÜSZKESÉGED
es kezdj el vele te játszani....hívd el valahová ahová nem mész el hadd álljon egyedül másnap meg röhögd szembe XD
Én mar csinaltam ilyent. Találkozáskor hívott ő is meg két barátnője is hogy hol vagyok :D kiröhögtem xd szegenyke még taxit is fizetett :D
Utolsó!
Az olyan gerinctelen férgek miatt, mint te nem bízik a legtöbb lány a pasikban. Kivánom, hogy ugyan ezt kapd meg egy csajtól! További szép estét.
Kérdező utolsóra ne hallgass. A lány nem tett semmit, ami miatt ezt meg kéne csinálnod vele. Volt pasia, persze, hogy lepattintott. Most az, hogy rádnézett párszor? Ezért így pofara kell ejteni? Hagyjuk már. :D Ilyet csak a gerinctelen, megkeseredett emberek csinálnának.
Szerintem engedd el, max ha ő kezdeményez. :)
Igazából túl tettem magamat rajta és szinte csak negatív élményem van vele és ha meghallom a nevét vagy hallok valanit róla nem szomorúság tölt el, inkább harag, túl tettem magamat rajta ténylegesen. Már közel sem tetszik de külsőre sem úgy mint 1 éve, már nem érdekel, ennyi :)
Szerintem egy abszolut normális kinézetem van, edzek is és az arcom se csúnya egyáltalán, öltözködésemre figyelek, nem vagyok holmi kis nyomi srác.
Ő meg... Simán pattintott pedig nem egy 10/10, csak nekem tetszett annyira régen. Vicc az egész szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!