Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis minek tekint akkor a fiú? Több osztálytárságnál de kevesebb barátságnál?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akin nem tudok kiigazodni (azt előre leszögezem hogy nekem nem tetszik) Imád piszkálni és viccelődni velem, de beszélgetni már nem nagyon akar.. Tavaly nagyon sok időt töltöttünk egymással de az az idő is azzal telt el hogy egymással viccelődtünk, de ettől függetlenül nagyon sok dolgot tudok róla, szóval mélyebb a kapcsolatunk egy átlagos osztálytárságnál, de úgy érzem hogy még a haveri mércét se érjük el. Próbáltam beszélgetni vele de általában csak ad egy gyors választ, visszaírni meg szintén nem szokott, szóval hagytam a fenébe a barátkozást. Azóta állítólag tetszik neki egy másik lány (de csak azért tetszik neki mert az a csaj már tapasztalt, és rossz dolgokat csinál, és ez (amúgy nem tudom miért) bejön neki) erre a lányra kicsit féltékeny vagyok mert neki semmit se kellett csinálni máris legjobb barátok lettek a fiúval én meg hiába küzdöttem nem értük el a barát szintet.. szóval én most nem értem hogy hogy is tekint rám mert alapból nem nagyon akar megismerni, de attól még imád velem viccelődni, és a közelemben lenni. Most tulajdonképpen minek is tekint a srác? Válaszokat előre is köszi.2017. nov. 12. 19:54
1/2 Namelessrebecca válasza:
Szerintem bejössz neki, és féltékennyé akar tenni. 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!