Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a teendö?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a teendö?

Figyelt kérdés
Hali van egy lány akivel 1 hónapja megismerkedtem és full belezúgtam majd kiderült hogy van barátja mivel azonnal megkerdeztem...De aztota tobbszor is ugy ereztem hogy erdeklodik felem. (Tipikus 18 ev koruli vagyok es erzek irantad valamit jelek) Tobbszor ki is mondta es tok furi ez az egesz. Hisz ez csak 1ik pillanatrol jott a masikra es hat ugye az erzesekkel nem lehet mit csinalni. De azert erdeklodnek hogy mi a fenet kene csinalni...Nonstop rajta kattogok.
2017. nov. 6. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha szakított a barátjával szabad préda:)
2017. nov. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!