Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy osztálytársam aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
a szituáció az,hogy van egy fiú az osztályomból aki nagyon tetszik csak nem tudom,hogy én tetszem e neki azért vagyok bizonytalan hogy tetszek e neki,mert igazából szokott szivecskét küldeni üzenetbe én is visszaküldöm neki a szivecskét,de meg küldött olyan matricát hogy az van rá írva hogy oh baby de nem tudom a suliba is sokat beszélünk meg minden a kulacsomat is szokta nézegetni de ő nem mondta még nekem hogy tetszek neki de mondjuk én sem mertem eddig megmondani neki,de,hogy mondjam el neki hogy tetszik vagy hogy utaljak arra hogy tetszik sokat nézünk szemkontaktust is de először még nem akarom megmondani neki valahogy inkább arra utalnék hogy tetszik kérlek segítsetek előre is köszönöm és bocsi a helyesírásért 13/L

2017. nov. 6. 21:30
 1/5 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek!
2017. nov. 6. 21:32
 2/5 CFB ***** válasza:

Ha veled egyidős a fiú, akkor nagyon kicsi az esély arra, hogy ő fogja megtenni az első lépést. 😅

Az emberek nem küldenek szívecskét olyannak, akit nem szeretnek, véleményem szerint. Szerintem nyugodtan megmondhatod neki te először, hogy szereted. Nem hinném, hogy ő máshogy érezne.

2017. nov. 6. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából én se de kicsit félek neki megmondani mi lesz ha kinevet bár nem gondolnám pont róla
2017. nov. 6. 21:44
 4/5 Bede60 válasza:
Először is, beszélgetés közben ha úgy látod, hogy van szemkont. stb. akkor érdemes megpróbálni és nem kell félni, hogy kinevet. Ha egy lány kezdeményez akkor fölösleges attól félni, hogy kinevet mert én is, és gondolom a fiúk többsége "lesokkol" amikor egy lány megy oda, és mondja ezt. Szóval 100 szónak is 1 a vége. Próbáld meg!
2017. nov. 8. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2017. nov. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!